Ez az oroszlán mintás doboz akár gyerekeknek is jó ajándék, de én egy oroszlán horoszkópú ember számára készítettem.

Nyalókás ajándék

2011.10.27. 15:02

Az utóbbi időben divatba jöttek a nyalóka mintás dolgok: fülbevalók, nyakláncok, pólók stb. Így arra gondoltam, hogy akár ékszerdobozt is lehetne készíteni nyalókával. Ennek a fadoboznak a tetején egy süthető gyurmából készült nyalóka van.

Akár a konyhában is el tudom képzelni ez a kis dobozt, aminek az oldalát és a tetejét is epres szalvéta díszíti. Az egyetlen veszélye, hogy akárhányszor ránéz az ember megkívánja az epret. Nem?

Macis fadobozka

2011.10.23. 14:55

Az anyukám ihlette ezt a kis macis fadobozkát, mert ő nagyon lelkes macigyűjtő. Van macis zoknija, pizsamája, bögréje és persze macija is. Ezt a dobozt is viszonylag nehéz volt elszakítani tőle :)

Kincses dobozok ajándékba

2011.10.21. 14:44

Megint egy új hobbit találtam ki magamnak, ez pedig az ún. kincses dobozkák festése akrill festékkel illetve befedése szalvétával, díszítése különböző strasszokkal vagy gyurmafigurákkal. Lányoknak nagyon jó ajándék, mert mindenféle apróságot tárolhatnak benne.

A víz mélyén

2011.10.20. 11:37

Most következik személyes kedvencem a csikóhal, ami szerintem e legkedvesebb figurák egyike. De például az unokaöcsémnek a delfines mágnes tetszett a legjobban, így ő abból kért egy saját felhasználásút magának :)

Mozdony a fiúknak

2011.10.20. 11:23

Szerintem minden kis és nagyobb fiú örülni fog ennek a vonatos (pontosabban) mozdonyos hűtőmágnesnek.

süti beállítások módosítása